دسترسی سریع
اولین گردهمایی بسته بندی و بازاررسانی توت فرنگی

بیانیه تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان

تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان، همزمان با پیروزی مقتدرانه نیروهای انقلابی بر اهریمن زمان و نابودی داعش بیانیه ای را صادر کرد.

پنجشنبه 2 آذر 1396
بیشتر »

سخنرانی علمی تحت عنوان "Development of international standards for safety of nanotechnology"

گروه آموزشی شیلات دانشکده منابع طبیعی سخنرانی علمی تحت عنوان "Development of international standards for safety of nanotechnology" برگزار می‌کند.

چهارشنبه 1 آذر 1396
بیشتر »

برنامه سخنرانی‌های هفته پژوهش دانشکده منابع طبیعی در سال 1396

برنامه سخنرانی‌های هفته پژوهش دانشکده منابع طبیعی در سال 1396 اعلام گردید.

چهارشنبه 1 آذر 1396
بیشتر »

مسابقه انیمیشن آموزشی پناه گیری و آمادگی مقابله با زلزله

برگزاری مسابقه انیمیشن آموزشی پناه گیری و آمادگی مقابله با زلزله

چهارشنبه 1 آذر 1396
بیشتر »

برنامه سخنرانی‌های دانشکده کشاورزی در هفته پژوهش سال 1396

برنامه سخنرانی‌های دانشکده کشاورزی در هفته پژوهش سال 1396 اعلام گردید.

چهارشنبه 1 آذر 1396
بیشتر »

برگزاری سمینار گزارش زلزله سرپل ذهاب و درسهایی برای ایمن سازی شهرها و روستاهای کردستان

سمینار گزارش زلزله سرپل ذهاب و درسهایی برای ایمن سازی شهرها و روستاهای کردستان در دانشگاه کردستان برگزار شد.

چهارشنبه 1 آذر 1396
بیشتر »

همایش تحلیل جمعیت شناختی مضیقه‌ی ازدواج در دو دهه اخیر

همایش تحلیل جمعیت شناختی مضیقه‌ی ازدواج در دو دهه اخیر برگزار شد.

چهارشنبه 1 آذر 1396
بیشتر »

برگزاری کارگاه «آشنایی با معاملات آنلاین در بورس» در دانشگاه کردستان

«کارگاه آشنایی با معاملات آنلاین در بورس» در دانشگاه کردستان برگزار گردید.

چهارشنبه 1 آذر 1396
بیشتر »

رئیس دانشگاه کردستان خواستار شد؛ گنجاندن نحوه برخورد درست و اصولی با بلایای طبیعی در مباحث دانشگاهی

رئیس دانشگاه کردستان خواستار گنجاندن نحوه برخورد درست و اصولی با بلایای طبیعی در مباحث دانشگاهی شد.

سه‌شنبه 30 آبان 1396
بیشتر »
پایان‌نامه‌هایی که با همکاری این واحد پژوهشی به پایان رسیده است
ردیف عنوان پایان‌نامه‌ها نام دانشجو مقطع تحصیلی نام استاد راهنما زمینه علمی پایان‌نامه تاریخ تصویب تاریخ دفاع
1 تأثیر نانوذرات آهن بر خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم ونتانا در شرایط کشت بدون خاک شرمین عزیزخانی کارشناسی ارشد ناصر قادری فیزیولوژی 1393 1394/11/27
2 تأثیر سیلیکات پتاسیم بر عملکرد و برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی توت‌فرنگی تحت تنش شوری خاطره یعقوبی کارشناسی ارشد ناصر قادری فیزیولوژی 1393 1394/12/9
3 تأثیر هیومیک اسید بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی توت‌فرنگی تحت تنش شوری دلنیا صیدی مرادی کارشناسی ارشد ناصر قادری فیزیولوژی 1393 1394/12/11
4 بررسی اثر تنش اسمزی و کاربرد خارجی گلایسین بتائین روی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت‌فرنگی رقم پاروس طاهره پروه کارشناسی ارشد تیمور جوادی فیزیولوژی 1393 1394/12/10
5 بررسی اثر تنش اسمزی و کاربرد خارجی گاما آمینو بوتیریک اسید روی خصوصیات مورفولو- فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد توت‌فرنگی زهرا قبادیپور کارشناسی ارشد تیمور جوادی فیزیولوژی 1393 1394/12/19
6 بررسی برخی پاسخ‌های مورفو-فیزیولوژیکی توت‌فرنگی به گردوخاک و تنش خشکی فرزاد مریوانی کارشناسی ارشد ناصر قادری فیزیولوژی 1393 1393/10/1
7 بررسی اثر کود بیولوژیک نیتروکسین و هیومیک اسید بر برخی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی توت‌فرنگی تحت کاربرد مالچ حسن مرادیان کارشناسی ارشد ناصر قادری فیزیولوژی 1393 1393/10/1
8 بهینه سازی انتقال ژن با استفاده از آگروباکتریوم به ارقام توت‌فرنگی در استان کردستان سیروان نصری کارشناسی ارشد بهمن بهرام نژاد بیوتکنولوژی 1391 1391/12/19
9 همسانه سازی و مطالعه ژن های دفنسین در توت‌فرنگی بهزاد ظهیر نژاد کارشناسی ارشد بهمن بهرام نژاد بیوتکنولوژی 1391 1392/7/7
10 تأثیر نانوذرات آهن و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی توت‌فرنگی تحت تنش خشکی در شرایط درون شیشه‌ای فریده حواس کارشناسی ارشد علی‌اکبر مظفری فیزیولوژی 1393 1394/12/17
11 تأثیر نانوذرات آهن و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی توت‌فرنگی تحت تنش شوری در شرایط درون شیشه‌ای ساجده ده ده جانی کارشناسی ارشد علی‌اکبر مظفری فیزیولوژی 1393 1394/12/12
12 بررسی اثر تنش اسمزی و کاربرد خارجی گاما آمینو بوتیریک اسید روی خصوصیات مورفولو- فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد توت‌فرنگی زهرا قبادیپور کارشناسی ارشد تیمور جوادی فیزیولوژی 1393 1394/12/19
13 بررسی اثر گردوخاک بر ویژگی‌های مورفو-فیزیولوژیکی، عملکرد و کیفیت میوه‌ی توت‌فرنگی هیوا ندیمی کارشناسی ارشد ناصر قادری فیزیولوژی 1394 1395/10/15
14 بررسی پوشش خوراکی آلژینات وزئین وترکیب هریک از آنها با نانواکسید روی برخصوصیات فیزیکو-شیمیایی ومیکروبی میوه توت‌فرنگی طی دوره انبارداری سودابه باویسی کارشناسی ارشد آریو امامی فر فیزیولوژی 1394 1395/10/15