مناقصه واگذاری فعالیتهای پشتیبانی - خدماتی دانشگاه کردستان
شرایط مناقصه واگذاری فعالیتهای پشتیبانی - خدماتی دانشگاه کردستان اعلام گردید.
شنبه 5 اسفند 1396 ادامه خبر

گشایش فصل تازه در سپهر پژوهشی دانشگاه کردستان
تفاهم نامه همکاری فیمابین دانشگاه کردستان و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسط معاونت پژوهشی دانشگاه کردستان پیگیری و اجرایی می شود.
شنبه 5 اسفند 1396 ادامه خبر

کسب رتبه های برتر سومین کنفرانس اینترنت اشیاء توسط تیم اینترنت اشیاء دانشگاه کردستان
سومین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی اینترنت اشیا ایران با معرفی استارت‌آپ‌های برگزیده لیگ IoT کشور به کار خود پایان داد.
چهارشنبه 2 اسفند 1396 ادامه خبر

از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت پذیرفت: انتخاب مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کردستان به عنوان مرکز مشاوره برتر دانشجویی کشور
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کردستان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان مرکز مشاوره برتر دانشجویی کشور انتخاب شد.
چهارشنبه 2 اسفند 1396 ادامه خبر

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه کردستان و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی منعقد شد.
به منظور گسترش روابط علمی و فرهنگی و نیز توسعه همکاری‌های بین‌المللی، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه کردستان و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی امضاء شد.

جشن تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده‌های مختلف دانشگاه کردستان
برنامه برگزاری جشن تقدیر از دانشجویان برتر دانشکده‌های مختلف دانشگاه کردستان اعلام گردید.
چهارشنبه 2 اسفند 1396 ادامه خبر

دستیار نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در کردستان اعلام کرد: شرکت حدود 3 هزار داوطلب کردستانی در آزمون دکتری 97
دستیار نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در کردستان با اعلام اینکه دو هزار و 912 داوطلب کردستانی در آزمون ورودی دوره دکتری «PH.D) (نیمه متمرکز) ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: این داوطلبین در پنج حوزه امتحانی در دانشگاه کردستان آزمون خواهند داد.
چهارشنبه 2 اسفند 1396 ادامه خبر

تیم رباتیک دانشگاه کردستان با شهردار سنندج دیدار کردند/ تندیس مسابقات بین‌المللی شیراز به شهرداری اهداء شد
در دیدار تیم رباتیک دانشگاه کردستان با شهردار سنندج این تیم که مقام‌های اول و دوم مسابقات بین‌المللی شیراز را کسب کرده بود، تندیس خود را به شهرداری سنندج اهداء کرد.
چهارشنبه 2 اسفند 1396 ادامه خبر

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان: راهیان نور تکلیفی است که در مقابل شهدا ادا می‌شود
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه راهیان نور تکلیفی است که در مقابل شهدا ادا می‌شود، گفت: نگاهی که به راهیان نور می‌شود توجه و بازنگری به خویشتن است که با الهام از جانفشانی شهدا، انسان از بیرون به درون خویش نظر اندازد.
دوشنبه 30 بهمن 1396 ادامه خبر

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان خواستار شد: پنج درصد سهمیه دانشجویی راهیان نور 100 درصد محقق شود
فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با تأکید بر تلاش برای تحقق 100 درصدی حضور دانشجویان علاقمند برای شرکت در راهیان نور، گفت: امید است با تلاش مسئولین سهمیه پنج درصدی دانشجویان 100 درصد تخصیص یابد.

راه اندازی مجدد سامانه اتوماسیون اداری فرزین بر روی آدرس جدید
سامانه اتوماسیون اداری فرزین پس از انجام تغییرات مجددا راه اندازی شد.

رئیس دانشگاه کردستان: غفلت از تزکیه منجر به افول نظام اخلاقی خواهد شد
رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه همواره تزکیه قبل از آموزش ذکر شده است، گفت: هر جا که کارکرد انسان‌سازی آموزش مورد غفلت واقع شده است در ابعاد اجتماعی شاهد افول نظام اخلاقی بوده‌ایم.
دوشنبه 30 بهمن 1396 ادامه خبر

مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان: وجود شش هزار زبان زنده در سراسر دنیا/ سالانه 10 زبان مادری از بین می‌رود
مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه حدود شش هزار زبان مختلف در سراسر دنیا وجود دارد، گفت: 300 زبان توسط 90 درصد از جمعیت جهان تکلم می‌شود و پنج هزار و 700 زبان دیگر نیز توسط 10 درصد مردم به‌کار برده می‌شود که متأسفانه سالیانه با انقراض و از بین رفتن 10 زبان مادری مواجه هستیم.

آیین گرامیداشت روز جهانی زبان مادری در دانشگاه کردستان برگزار شد
روز جهانی زبان مادری با حضور پرشور دانشجویان و اساتید در دانشگاه کردستان گرامی داشته شد.

فراخوان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 98-97
شرایط پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 98-97 اعلام گردید.
یکشنبه 29 بهمن 1396 ادامه خبر

کسب مقام قهرمانی توسط تیم تنیس روی میز دانشجویان پسر در مسابقات منطقه 5 ورزش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور
تیم تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه کردستان در مسابقات منطقه 5 ورزش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور موفق به کسب مقام قهرمانی شد.

«جنایات ترکیه در عفرین در پرتو حقوق بین الملل» از دیدگاه دکتر مهدی حاتمی
دیدگاه دکتر مهدی حاتمی در خصوص «جنایات ترکیه در عفرین در پرتو حقوق بین الملل»

برگزاری کارگاه کمانچه‌نوازی در دانشگاه کردستان توسط استاد اردشیر کامکار
کارگاه کمانچه‌نوازی در دانشگاه کردستان توسط استاد اردشیر کامکار برگزار شد.
شنبه 28 بهمن 1396 ادامه خبر

راه اندازی ثبت درخواست گواهی کسر حقوق و معرفی به بانک در سامانه اتوماسیون اداری فرزین
سیستم ثبت درخواست گواهی کسر حقوق و معرفی به بانک برای کلیه اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی دانشگاه در سامانه اتوماسیون اداری فرزین راه اندازی شد.
سه‌شنبه 24 بهمن 1396 ادامه خبر

خرید از نمایشگاه کتب الکترونیکی (کتب غیرچاپی)
به همت کتابخانه مرکزی امکان خرید از نمایشگاه کتب الکترونیکی (کتب غیرچاپی) فراهم گردید.
سه‌شنبه 24 بهمن 1396 ادامه خبر