حضور دانشگاه کردستان در گردهمایی کارشناسان کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه‌های سراسر کشور
چهارشنبه، 26 اردیبهشت 1397
کارشناس کانون‌های فرهنگی دانشگاه کردستان در دور دوم نشست کارشناسان کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که در مجتمع آموزشی فرهنگی مهر بندر انزلی برگزار شد، حضور به هم رساند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، این گردهمایی در راستای توانمند سازی کارشناسان کانون‌های فرهنگی، هنری اجتماعی و دینی در روزهای 23 لغایت 25 اردیبهشت ماه صورت پذیرفت.
مسئولیت اجتماعی، بهره‌وری و ارتقاء در جشنواره‌های فرهنگی هنری، کارآفرینی اجتماعی و فرهنگ‌سازی در حوزه محیط زیست از جمله محورهای این گردهمایی بود.
گفتنی است، کانون‌های فرهنگی هنری یکی از شاخص ترین نمادهای مشارکت دانشجویی در تحقق توسعه فرهنگی است و بستر مناسبی برای پرورش خلاقیت‌ها، ظهور و بروز استعدادهای دانشجویان به شمار می‌رود. از این روست که این عرصه یکی از بنیادی‌ترین عرصه‌ها برای تحقق اهداف و برنامه‌های معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه هاست.
کارشناس کانون ای فرهنگی دانشگاه کردستان نیز به نمایندگی از این دانشگاه در این گردهمایی که با حضور مدیرکل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در انزلی برگزار شد، حضور داشت.

منبع: روابط عمومی