سه‌شنبه، 25 اردیبهشت 1397
کارنامه‌ی مصور دانشجویان دانشگاه کردستان در ورزش قهرمانی
رقابت‌های دانشجویان دانشگاه‌های منطقۀ 5 ورزش دانشگاه‌های کشور در رشته‌های ورزشی مصوب وزارت علوم برای کسب سهمیه‌ی المپیاد ورزشی سال 97 در 19 اردیبهشت ماه سال جاری به پایان رسید و دانشجویان دختر و پسر دانشگاه کردستان توانستند با کسب مقام قهرمانی در بسیاری از رشته‌ها، در تابستان سال جاری مسافر شهر شیراز برای شرکت در رقابت‌های المپیاد باشند. لازم به ذکر است، المپیاد ورزشی دانشجویان در هر دو سال یک بار برگزار می شود.
در سال 1395، 33 دختر و 39 پسر از دانشگاه کردستان موفق به کسب سهمیه در المپیاد ورزشی دانشجویان کشور (دانشگاه فردوسی مشهد) شدند. این تعداد در سال 1397 به 53 دختر و 44 پسر رسید که بر پیشرفت حدوداً 61 درصدی دختران و 13 درصدی پسران در ورزش قهرمانی دلالت دارد.
ضمن اینکه در سال 1397 در یک پدیده‌ی نادر، دو دختر از دانشگاه کردستان (خانم‌ها شادی شریعتی و هانا امیری دانشجویان گروه آمار) به مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته‌ی جمهوری اسلامی ایران دعوت شده‌اند که امروز (25/2/97) در ورزشگاه امجدیه‌ی تهران به مصاف حریفان خواهند رفت و در صورت کسب موفقیت، اعضای تیم ملی کاراته‌ی بانوان دانشجوی ج. ا. ایران در مسابقات جهانی ژاپن خواهند بود. برای این دو دانشجوی گرامی که تحت مربیگری سرکار خانم نگار حسینی مربی صاحب‌نام کاراته‌ی کشورمان (مربی فعلی تیم ملی کاراته‌ی جوانان کشور) راه دشواری را پیموده‌اند، آرزوی موفقیت می کنیم.
گفتنی است، معاون محترم دانشجویی دانشگاه کردستان و اداره‌ی تربیت‌بدنی در زمینه‌ی انجام اقدامات تدارکاتی برای شرکت موفق این دو عزیز در مسابقات انتخابی تیم ملی، در حد توان از هیچ کوششی فروگذار نبوده‌اند.
دومیدانی دختران
کاراته دختران