تیم دانشگاه کردستان در هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی دوم شد
سه‌شنبه، 25 اردیبهشت 1397
تیم دانشگاه کردستان در هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی دوم شد
در آیین اختتامیه هفتمین دوره بخش استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، تیم دانشگاه کردستان در جایگاه دوم قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی به مدت سه روز و با حضور 14 تیم دانشگاهی در دانشگاه کردستان برگزار شد.
دوره هفتم این مسابقات با مشارکت جهاددانشگاهی، دانشگاه‌های سطح استان و بسیج دانشجویی در راستای ترویج فرهنگ گفت‌وگو و آزاداندیشی، تحقیق و پژوهش، فن سخنوری و انتقادپذیری در میان دانشگاهیان سطح استان برگزار شد. تیم دانشگاه کردستان در هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی دوم شد بر اساس نظرسنجی های صورت گرفته 70 آیتم مختلف برای این دوره از مناظرات دانشجویی دانشگاهی استان کردستان تعریف شده بود که تیم‌های شرکت کننده موضع خود را نسبت به آن گزاره در مقام موافق یا مخالف اعلام کردند و بر اساس جدول زمان‌بندی متناسب با تیم‌های مخالف و موافق در یکی از مباحث، شرایط مناظره مهیا گردید. تیم دانشگاه کردستان در هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی دوم شد در پایان این دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران تیم دانشگاه مذاهب اسلامی کردستان که متشکل از مهدی رستمی، مسعود گودرزی، زاهد حیدری و برهان همتی بود به عنوان تیم برتر معرفی و به مرحله منطقه ای راه یافتند و تیم دانشگاه کردستان نیز که با حضور هژیر محمودی پناه، فاطمه صفی‌زاده، مسعود مختاری‌فر و مسعود محمدی در این دوره از مسابقات حضور داشتند به عنوان تیم دوم معرفی شد.
گفتنی است، از تیم نماینده دانشگاه فرهنگیان پردیس بنت الهدی صدر با حضور مبینا زارعی، سمین سعادت، اوین نامدار و مژده محمدی به عنوان تیم برتر اخلاق تجلیل شد.

منبع: روابط عمومی