خرید از نمایشگاه کتب الکترونیکی (کتب غیرچاپی)
سه‌شنبه، 24 بهمن 1396
خرید از نمایشگاه کتب الکترونیکی (کتب غیرچاپی)
احتراماً به اطلاع اعضای محترم هیأت‌علمی می‌رساند، دانشگاه صنعتی شریف از تاریخ 16 الی 30 بهمن 96 اقدام به برگزاری نمایشگاه کتب الکترونیکی (کتب غیرچاپی) نموده است،  با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با کتابفروشان الکترونیکی و فراهم شدن امکان خرید به صورت انتخابی و بعد از ایام برگزاری نمایشگاه، از اعضای محترم هیأت علمی درخواست می‌گردد با توجه به نیاز رشته تخصصی خود، حداکثر 15 عنوان کتاب الکترونیکی را از فایل اکسل پیوستی (برای دریافت اینجا کلیک نمایید) انتخاب نموده و به شیوه زیر تا پایان وقت اداری روز سوم اسفند ماه ارسال نمایید.
شیوه انتخاب و ارسال درخواست (خیلی مهم): لطفاً کد سمت چپ کتاب‌های انتخابی خود را در یک فایل Excel یا Word به‌صورت عمودی وارد نموده و فایل مربوطه را به همراه نام دانشکده، گروه، نام و نام خانوادگی درخواست کننده، آدرس ایمیل و شماره تماس خود به ایمیل کتابخانه مرکزی (library@uok.ac.ir) ارسال فرمایید.
جهت هرگونه پرسش یا کسب اطلاعات بیشتر با مسئول مرکز اطلاع‌رسانی کتابخانه مرکزی (آقای زارعی) تماس حاصل فرمایید: 33624006-087 ـ داخلی 2606

منبع: روابط عمومی