گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه کردستان
سه‌شنبه، 14 آذر 1396
گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه کردستان
مراسم گرامیداشت روز دانشجو روز سه شنبه 14 آذر با حضور گسترده، پرشور و نشاط اساتید، دانشجویان، تشکل‌های دانشجویی و کارکنان دانشگاه در سالن آمفی تئاتر مولوی واقع در دانشکده علوم انسانی دانشگاه کردستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان در جمع خانواده دانشگاهی دانشگاه کردستان برگزار شد.

این مراسم با خیرمقدم و تبریک این روز از جانب ریاست دانشگاه آغاز شد. دکتر فردین اخلاقیان در سخنرانی خود بر لزوم فعال نگه داشتن جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه تاکید نموده و این مهم را عامل حیات و پویایی دانشگاه دانست. همچنین بر تجهیز شدن به علم و فناوری در راستای پیشرفت کشور تأکید کردند.
قرین شدن این روز با ماه ربیع‌الاول و میلاد پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص)، فضا را با نوای دف و مولودی خوانی عطرآگین کرده بود که با اجرای گروه دف نوازی یاسین با مداحی سیدبهاء حسینی برگزار شد.

در ادامه مراسم بیانیه تشکل‌ها، کانون‌های علمی و فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان قرائت شد و در آن مهم‌ترین دغدغه‌های جنبش‌های دانشجویی در جهان کنونی توسط نمایندگان این تشکل‌ها قرائت شد. در ادامه «سیداحسن علوی» نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران به همراه «دکتر بهرام نصراللهی‌زاده» رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان به ایراد سخنانی در باب وظایف دانشجویان در قبال جامعه و نقش آنان در تحقق آرمان‌خواهی، استقلال و پیگیری گفتمان عدالتخواهی پرداختند.
مهندس علوی از عوامل توسعه کشورهای مختلف دنیا را دموکراسی و آزادی دانست و اعلام کرد: دانشگاه‌ها خواستگاه اندیشه و طرح های نو هستند، لذا باید تلاش کرد تا در دانشگاه شاداب و فعال، طرح‌هایی که منجر به ترقی جامعه می‌شود را تولید نمود و با انجام این امر در توسعه نقش خود را بخوبی ایفا کرد.
دکتر نصراللهی‌زاده نیز در ادامه گفت: دانشگاه نمی‌تواند و نباید فقط در محدوده دانشگاه محصور شود. دانشجو باید نسبت به مسائل روز جامعه احساس مسئولیت داشته باشد و فراموش نکند.
وی ادامه داد: هیچ جامعه‌ای سالم نخواهد ماند مگر اینکه فضای آزادی، نقد و انتقاد در آن جریان داشته باشد، این رسالتی است که همواره برای دانشجو آرمان خواه و عدالت طلب ماندنی است.
مراسم گرامیداشت روز دانشجو با دعوت از دانشجوی نمونه دانشگاه کردستان «دکتر سیدجمال بارخدا» ادامه یافت. بارخدا علاوه بر ارائه تجربیات خود در حوزه‌های علمی و تحقیقاتی، به پرسش های دانشجویان نیز پاسخ داد.
از دیگر برنامه‌های این روز می‌توان به برگزاری مسابقه توسط کانون «تاوژین» دانشگاه، اجرای موسیقی زنده توسط دانشجویان کانون موسیقی دانشگاه، استقرار پایگاه تست قند و فشار خون، اجرای نمایش توسط گروه تئاتر دانشجویی دانشگاه و پخش کلیپ‌های فعالیت‌های انجمن‌های علمی اشاره کرد.
از دیگر مواردی که مراسم امسال را متفاوت با سال‌های پیش کرده بود یاد و خاطره زلزله زدگان غرب کشور بود که در جای جای مراسم یاد آنان گرامی و به احترام رفتگان این حادثه دلخراش یک دقیقه سکوت بر سالن حکمفرما شد. هم‌چنین یاد و خاطره دو دانشجوی دانشگاه کردستان زنده یاد «حامد کیومرثی» دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ترویج و آموزش کشاورزی در سرپل ذهاب و «علی علی‌کرمی» دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیک که در پردیس بیجار در جریان کمک رسانی به زلزله‌زدگان در حادثه تصادف در مسیر بازگشت به گیلان‌غرب جان خود را از دست دادند نیز گرامی داشته شد.
در نهایت تلاش‌های خانواده دانشگاهی دانشگاه کردستان در راستای کمک به زلزله زدگان با پخش یک کلیپ به تصویر کشیده شد.
در پایان مراسم نیز از فعالان فرهنگی، علمی، ورزشی، اجتماعی و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه کردستان با اهداء لوح و جوایز تقدیر به عمل آمد.

منبع: روابط عمومی