روح استکبارستیزی جنبش‌های دانشجویی حیات بخش دانشگاه است
سه‌شنبه، 14 آذر 1396
روح استکبارستیزی جنبش‌های دانشجویی حیات بخش دانشگاه است
رییس دانشگاه کردستان با تأکید بر اینکه در حرکت‌ها و جنبش های دانشجویی کمتر منافع صنفی دخیل است، اظهار کرد: وجود روحیه استکبار ستیزی در جنبش‌های دانشجویی منجر به زنده و پویا ماندن دانشگاه‌هاست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان «دکتر فردین اخلاقیان» امروز (سه شنبه 14آذر) در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، با اشاره به اینکه جنبش‌های دانشجویی الهام گرفته از جنبش‌های ملی ایران هم چون جنبش تنباکو، ملی شدن صنعت نفت و انقلاب اسلامی سال 57 است، اظهار کرد: موضوع قابل احترام در حرکت‌ها و جنبش‌های دانشجویی، عدم گرایش به منافع صنفی است.
وی با اشاره به حضور روحیه استکبارستیزی در روح جنبش‌های دانشجویی، افزود: تا زمانی که این جنبش‌ها وجود دارد، دانشگاه زنده و پویا است.
رییس دانشگاه کردستان اصلی‌ترین محور نهضت دانشجویی را علم و فناوری اعلام و بیان کرد: در جهان کنونی علم و فناوری در هر کشوری حرف اول را می زند، لذا نباید از خاطر دور داشت که با دستیابی به این مهم می‌توان کشور را ساخت.
اخلاقیان دستیابی به علم و فناوری را مستلزم بسترسازی مناسب توسط مسئولان دانست و تصریح کرد: جنبش دانشجویی دارای مؤلفه‌های بسیاری هم‌چون مؤلفه‌های سیاسی و اجتماعی است که خوشبختانه دانشجویان ما در صحنه‌ها و عرصه‌های مختلف حضور تاثیرگذاری را از خود به یادگار گذاشته‌اند.
وی با ذکر اینکه با بهره‌مندی از انسجام، هماهنگی و جنبش مردمی باید در راستای کمک‌رسانی مردم به زلزله‌زدگان کرمانشاه تلاش کرد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در کنار تمامی اقشار جامعه جمعی از دانشجویان دانشگاه کردستان نیز به مناطق زلزله‌زده اعزام شدند.
رئیس دانشگاه کردستان افزود: دانشجویان دانشگاه کردستان علاوه بر جمع آوری هدایا و کمک‌های بشردوستانه، دو وعده غذای خود را نیز به زلزله‌زدگان اهدا کردند که درآمد حاصل از آن صرف تهیه چند دستگاه کانکس و اعزام آن به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه شد.
اخلاقیان تصریح کرد: در راستای ادامه رسالت حرکت‌های دانشجویی، رایزنی‌های لازم برای باسازی سه روستا توسط دانشگاه کردستان صورت پذیرفته است.
وی در در پایان یاد و خاطره دو دانشجوی دانشگاه کردستان که در زلزله کرمانشاه جان خود را از دست دادند را گرامی دانست و یادآور شد: به یاد دو دانشجوی زنده یاد«حامد کیومرثی» دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ترویج و آموزش کشاورزی در سرپل ذهاب و «علی علی‌کرمی» دانشجوی مقطع ارشد رشته فیزیک که در پردیس بیجار در جریان کمک رسانی به زلزله‌زدگان در حادثه تصادف در مسیر بازگشت به گیلان‌غرب جان خود را از دست دادند یک دقیقه سکوت خواهیم کرد.

منبع: روابط عمومی