فضای آکادمیک الگوساز در عرصه همدلی با معلولان است.
دوشنبه، 13 آذر 1396
فضای آکادمیک الگوساز در عرصه همدلی با معلولان است.
دبیر کانون فرهنگی دانشجویان نابینا و کم بینا «سوما» دانشگاه کردستان اظهار کرد: دانشگاه به عنوان مأمنی الگوساز این ظرفیت را داراست که در گسترش روابط انسانی مبتنی بر اخلاق و آگاهی با معلولین پیشگام باشد.
«عرفان سلیمی» در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه فرد نابینا در ابتدای حرکت خود تنها به یک عصا تکیه خواهد کرد، اظهار کرد: همدلی و همراهی با معلولین سرمایه گذاری معنوی است که علاوه بر کاهش آلام آنان می‌تواند زمینه ساز حضور هر چه پررنگتر آنها در حوزه‌های مختلف اجتماعی شود.
دبیر کانون فرهنگی دانشجویان نابینا و کم بینا «سوما» دانشگاه کردستان با ذکر این نکته که تا زمانی که یک فرد معلول نتواند به تنهایی فردیت خود را به اثبات برساند، هرگز قادر نخواهد بود تا جامعه را مجاب به پذیرش خود کند، گفت: همه به خوبی واقفیم که زندگی در شرایط توانخواهی معضل و مشکل بزرگی است که به تنهایی قابل رفع و رجوع نیست.
وی با اشاره به اینکه زمانی که افراد مشوق و دلسوز، معلولین را همراهی می کنند موجب دلگرمی آنان خواهند شد، تصریح کرد: خوشبختانه فضای دانشگاهی دانشگاه کردستان این بستر را فراهم ساخته است تا معلولین در کنار افراد سالم در عرصه‌های علمی نقش آفرین شوند و همراهی دانشجویان بدون معلولیت با معلولان موجبات تشویق آنان را برای ادامه راه را فراهم ساخته است.
سلیمی با بیان اینکه نحوه برخورد دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه کردستان با معلولین دلگرم کننده است، ادامه داد: دانشگاه به عنوان مأمنی الگوساز این ظرفیت را داراست که در گسترش روابط انسانی مبتنی بر اخلاق و آگاهی با معلولین پیشگام باشد.
وی در پایان تلاش دانشگاه کردستان در راه‌اندازی کتابخانه ویژه نابینایان و فراهم‌سازی سایرامکانات مناسب با شرایط معلولین را شایان تقدیر دانست و یادآور شد: دانشگاه کردستان می‌تواند قطبی تأثیرگذار در زمینه فرهنگ‌سازی پذیرش صحیح و انسانی معلولین در بدنه اجتماع باشد و همین امر را از طریق گذرگاه آکادمیک به سایر حوزه‌های جامعه نیز تعمیم دهد.

منبع: روابط عمومی