موفقیت دانشجویان دختر دانشگاه کردستان در مسابقات انتخابی برای کسب سهمیه‌ی المپیاد در منطقه‌ی 5 ورزش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور
دوشنبه، 13 آذر 1396
در ادامۀ مسابقات انتخابی برای کسب سهمیه‌ی المپیاد در منطقه‌ی 5 ورزش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، تیم بسکتبال دختران دانشگاه کردستان در تاریخ 5 آذرماه 1396 با ترکیب سیران قادرنژاد، الهام شریعتی، پرنیان پناهی، غزل قیطاسی، سمیه اکبرآبادی، گلسا افتخارزاده، سمیه مردوخی، ژینا نعمتیان، زهرا جعفری، سیما شادپور، الهه جاف و نصیبه کرمی با مربیگری خانم سروه ضرغامیان توانست تیم دانشگاه رازی کردستان را با نتیجۀ 110 بر 26 شکست دهد و جواز شرکت در المپیاد ورزشی 96 دانشگاه شیراز را کسب کند.

همچنین، تیم هندبال دختران دانشگاه کردستان با ترکیب مژگان مردوخی، سمیه باستان، سحر اسدی، زهرا حمزه راد، کوثر احمدی، ندا رضایی، هستی قاسم کریمی، سارا شعبانی، غزل مرتضی احمدآباد، اوین علی پور، زهرا عظیمی، الهام شمسی نژاد، فرانک مینوئی و شیوا محمدزاده با مربیگری خانم کژال امینی با نتیجه‌ی 25 بر 6 تیم دانشگاه رازی را مغلوب ساخت و مسافر المپیاد فرهنگی ورزشی شیراز در تابستان گردید.

در ورزش کاراته، تیم قدرتمند دانشگاه رازی با بهره بردن از نفرات تیم ملی و سوپرلیگی ج. ا. ایران مقام قهرمانی این دوره از مسابقات را کسب نمود. با این حال خانم ها شادی شریعتی کاراته کار سوپرلیگی دانشگاه کردستان با کسب دو مدال طلا در کاتای انفرادی و کمیته و الناز رحیمی یک مدال طلا در کمیته، ضمن راهیابی به المپیاد 96، مقام نایب قهرمانی را برای دانشگاه کردستان به ارمغان آوردند.

گفتنی است، همت بالای دانشجویان در شرکت منظم در تمرینات، شایستگی و جدیت مربیان و زحمات بی دریغ خانم ها ناهیده مردوخی و نگین اردلان و حمایت همه جانبه‌ی معاون محترم دانشجویی از ورزش خواهران زمینه ساز کسب این افتخارات ارزشمند برای دانشگاه کردستان بوده است که این موفقیت ها انشاءالله با کسب رتبۀ بهتر از گذشته در مسابقات المپیاد تکمیل تر خواهد شد.

منبع: اداره تربیت بدنی و فوق برنامه