در پی وقوع زلزله؛ غیبت صبح دانشجویان دانشگاه کردستان موجه است.
دوشنبه، 22 آبان 1396
در پی وقوع زلزله؛ غیبت صبح دانشجویان دانشگاه کردستان موجه است.
رئیس دانشگاه کردستان، اظهار کرد: دانشگاه کردستان به دلیل بروز زلزله در شب گذشته تعطیل نیست، اما غیبت دانشجویان در کلاس های 8 تا 10 صبح موجه است.
فردین اخلاقیان‌طاب در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه کردستان با بیان اینکه در پی وقوع زلزله شب گذشته در برخی استان‌های غرب کشور دانشگاه کردستان آسیب خاصی ندیده است، اظهار کرد: بر این اساس فعالیت آموزشی این دانشگاه از جمله برگزاری کلاس‌ها و امتحانات دانشگاه به روال سابق برقرار بوده و امروز نیز کلاس‌ها دایر می‌باشند.
وی افزود: باتوجه به حادثه شب گذشته دانشجویانی که در کلاس های 8 تا 10 صبح حضور نداشته‌اند، غیبت آنها موجه خواهد بود.
رئیس دانشگاه کردستان با تأکید بر اینکه فعالیت‌های آموزشی این دانشگاه تعطیل نیست، گفت: خوشبختانه دانشجویان مستقر در خوابگاه‌های دانشگاه آسیبی ندیده‌اند و جای نگرانی برای خانواده‌های آنان وجود ندارد.
اخلاقیان‌طاب بیان کرد هیچگونه صدمه‌ای به ساختمان‌ها، خوابگاه‌ها و تأسیسات این دانشگاه وارد نشده است اما با توجه به دغدغه و نگرانی تعدادی از دانشجویان که در خارج از محیط دانشگاه ساکن بودند، ایشان به صورت مدیریت شده به مسجد دانشگاه منتقل شده و در آنجا اسکان داده شدند.
وی در پایان ضمن ابراز مراتب همدردی خود به آسیب دیدگان زلزله، از آمادگی کامل دانشگاه کردستان جهت کمک رسانی به مناطق زلزله زده خبر داد.
گفتنی است، مسئولین دانشگاه کردستان از لحظه نخست پس از وقوع زلزله به صورت آماده باش در آمده و اکیپ بحران برای رسیدگی به وضعیت پیش آمده تشکیل شد.

منبع: روابط عمومی