برگزاری نمایشگاه موزه ملی علوم و فناوری در دانشگاه کردستان
سه‌شنبه، 18 مهر 1396
برگزاری نمایشگاه موزه ملی علوم و فناوری در دانشگاه کردستان
کیومرث ایراندوست روز سه شنبه در جمع خبرنگاران استان دردانشگاه کردستان گفت: نمایشگاه موزه ملی علوم و فناوری در دانشگاه کردستان برگزار می شود، این نمایشگاه از مجموعه نمایشگاه هایی است که سالانه توسط موزه ملی علوم و فناوری ایران و با هدف ترویج علم در کشور اجرا می شود.
وی اظهار کرد: این نمایشگاه شامل 80 وسیله و قطعه علمی است و این قطعات پیشینه علمی و فناوری بشر است و همچنین وضعیت امروز فناوری و علم کشور در این قطعات نشان داده می شود.
رئیس شانزدهمین نمایشگاه سیار موزه ملی علوم و فناوری ایران در کردستان ادامه داد: این قطعات ابزاری در رابطه با علوم مختلف از جمله فیزیک، شیمی، زیست شناسی و جغرافیا است که در دسترس دانش آموزان و دانشجویان استان نیست و با آن آشنایی ندارند.
وی افزود: در طول برگزاری این نمایشگاه، همچنین جُنگ علمی در زمینه تشریح برخی مسائل شیمی و فیزیک برای دانش آموزان برگزار می شود و با همکاری آموزش و پرورش هر روز در پنج سانس پنج گروه 100 تا 120 نفره از 2 مدرسه برای بازدید و شرکت در این جُنگ علمی در دانشگاه حضور می یابند.
ایراندوست با بیان اینکه دانش آموزان علاوه بر شرکت در جُنگ علمی از نمایشگاه نیز بازدید کرده و با محیط دانشگاه آشنا خواهند شد اظهار کرد: با برنامه ریزی های انجام شده پیش بینی می شود حدود هفت الی هشت هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان در نظر دارد موزه دائمی فناوری علوم را در این دانشگاه تاسیس کند، ابراز امیدواری کرد، با حمایت وزارت علوم، هیات امنا و ریاست دانشگاه تا آخر امسال چهارچوب قانونی این موزه فراهم و از سال آینده مراحل اجرایی آن انجام شود.
رئیس دانشکده هنر و معماری کردستان با بیان اینکه این موزه در برخی از شهرهای کشور انجام شده است گفت: پیش بینی ما در ایجاد این موزه علاوه بر حوزه علم و فناوری، حوزه هایی همچون مشاهیر و موزه میراث و تاریخ فرهنگی استان است.
نمایشگاه سیار موزه ملی علوم و فناوری ایران، از سال 91 با هدف ترویج علم و معرفی موزه در سطح کشور آغاز شده و رفته رفته بر تعداد آثار و مساحت نمایشگاه‎ها افزوده شده است.
شانزدهمین نمایشگاه موزه ملی علوم و فناوری ایران از 22 تا 28 مهر ماه جاری در دانشگاه کردستان برگزار می شود.

منبع: روابط عمومی