اسکان صد درصدی دانشجویان متقاضی خوابگاه در دانشگاه کردستان
سه‌شنبه، 18 مهر 1396
اسکان صد درصدی دانشجویان متقاضی خوابگاه در دانشگاه کردستان
مدیر امور دانشجویی دانشگاه، از اسکان صد درصدی دانشجویان متقاضی خوابگاه در دانشگاه کردستان خبر داد.
«ابراهیم سلیمانی» در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ، با اشاره به اینکه مسئله خوابگاه و اسکان، یکی از دغدغه‌های دانشجویان، والدین و مسئولین دانشگاه است، اظهار کرد: برنامه‌ریزی و سازماندهی اسکان در خوابگاه‌های دانشجویی بر اساس آمار و تعداد پذیرش دانشجو در دانشگاه صورت می‌پذیرد.
وی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی 97-96 با توجه به مفاد مندرج در دفترچه راهنمای آزمون دوره‌های تحصیلات تکمیلی و کارشناسی دانشگاه کردستان متعهد به اسکان 50 درصد رتبه‌های برتر در هر رشته است، گفت: خوشبختانه ظرفیت خوابگاه‌های دولتی دانشگاه کردستان پاسخگوی این میزان تعهد است.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه کردستان، با اعلام اینکه از آنجایی که منازل استیجاری برای دانشجویان به لحاظ مالی و سایر موارد با معضلاتی همراه است، تصریح کرد:  حوزه معاونت دانشجویی همواره تلاش کرده تا کسری خوابگاه مورد نیاز را با بهره‌گیری از ساختمان‌های استجاری تحت نظارت دانشگاه تأمین کند.
وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید صد در صد دانشجویان متقاضی غیر بومی از خوابگاه بهره‌مند شده‌اند، گفت: تعداد 394 دانشجو تحصیلات تکمیلی و تعداد یک هزار و 102 دانشجوی دوره کارشناسی جدید الورود در خوابگاه‌ها اسکان داده شده اند.
سلیمانی با یادآوری این نکته که بر اساس آیین نامه صندوق رفاه اولویت اسکان با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است، ادامه داد: بر همین اساس محل دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خوابگاه‌های داخل دانشگاه اسکان داده شد.
وی افزود: بیشتر از 50 درصد رتبه‌های برتر دانشجویان دختر و پسر دوره کارشناسی در خوابگاه‌های دولتی بیرون از دانشگاه اسکان و مابقی دانشجویان جدید الورود (غیر متعهد) نیز در سه خوابگاه استیجاری اسکان شدند.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه کردستان، با اشاره به اینکه بر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی 97-96 در مقطع دکتر 87 نفر، مقطع کارشناسی ارشد 980 نفر و دوره کارشناسی دو هزار و 10 نفر بوده است، خاطرنشان کرد: به این تعداد دانشجویان پذیرفته شده استعداد درخشان نیز اضافه می‌شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه کردستان دارای 15 باب خوابگاه دولتی ( ملکی) بوده که بالغ برسه هزار و 600  نفر دانشجو در این خوابگاه‌ها اسکان داده شده‌اند، گفت: از این تعداد یک هزار و 900 نفر دانشجوی دختر در 9 باب خوابگاه و یک هزار و 700 دانشجوی پسر در 6 باب خوابگاه اسکان داده شدند.
سلیمانی در پایان ضمن اشاره به اینکه یک باب خوابگاه استیجاری با ظرفیت 190 نفر برای دانشجویان دختر و دو باب خوابگاه استیجاری با ظرفیت 270 نفر برای دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی پسر قرارداد منعقد شده است، یادآور شد: چهار هزار و 330 نفر دانشجو واجد شرایط و متقاضی خوابگاه بوده که در خوابگاه‌ها پذیرش شده‌اند، که احتمال می‌رود علاوه بر این آمار تعدادی از دانشجویان شبانه نیز به صورت انفرادی اقدام به اجاره منزل شخصی کرده باشند.

منبع: روابط عمومی