برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در تالار مولوی دانشگاه کردستان
سه‌شنبه، 4 مهر 1396
برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در تالار مولوی دانشگاه کردستان
با حضور دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان ، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در تالار مولوی دانشگاه برگزار شد.
رییس دانشگاه کردستان اعلام کرد: هشت سال دفاع مقدس یکی از راه‌های رشد و توسعه بود/ تحقق توسعه پایدار با دو مؤلفه علم و صیانت از کرامت انسانی
رییس دانشگاه کردستان با بیان اینکه برای رسیدن به توسعه پایدار به دو مولفه اساسی علم، تکنولوژی و فناوری در کنار حفظ و صیانت از کرامت انسانی نیاز است، گفت: هشت سال دفاع مقدس بهترین  مسیر رشد و توسعه بود، چرا که توانست آب، خاک و سرنوشت مردمان این سرزمین را از سیطره دشمنان نجات دهد.
به گزارش روابط عمومی و  اطلاع رسانی دانشگاه کردستان، «فردین اخلاقیان» امروز (سه شنبه 4 مهر)در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت این ایام، اظهار کرد: هفته دفاع مقدس فرصتی مغتنم در راستای یادآوری رشادت‌ها و دلاوری های تاریخی مردمانی است که تحت لوای رهبری شایسته و بزرگ به این پیروزی نایل شده‌اند.
وی با ذکر این نکته که این یادآوری به دلیل علاقه به جنگ نیست، افزود: ما دارای منطق و پیشینه فکری هستیم که بر اساس گفتگو و گفتمان در راستای ارائه ایده‌ها و افکار مطابق با استانداردهای روز دنیا شکل گرفته است.
ریاست دانشگاه کردستان با تأکید بر اینکه «نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود»، گفت: هر ملتی برای رسیدن به رشد و توسعه نیازمند متحمل شدن تلاش و زحمت است.
وی «هشت سال دفاع مقدس» را از بهترین نمونه‌های مسیر رشد و توسعه دانست و گفت: جنگ هشت ساله توانست آب، خاک و سرنوشت مردمان این سرزمین را از سیطره دشمنان نجات دهد.
اخلاقیان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن بیان اینکه برای رسیدن به توسعه پایدار به دو مولفه اساسی علم، تکنولوژی و فناوری در کنار حفظ و صیانت از کرامت انسانی نیاز است، گفت: کرامت انسانی مقوله‌‎ای است که «حقوق بشر» واژه نزدیکی به آن است.
وی با بیان اینکه در اسلام به بهترین نوع به حقوق بشر پرداخته شده است، یادآور شد:  تمدن انسانی تا زمانی که به اصول اسلامی پایبند بود رشد کرده است و هر جا از آن تخطی نموده، در ورطه سقوط و تنزل افتاده است.
اخلاقیان دیگر مؤلفه «توسعه پایدار» را  «علم و فناوری دانست و خاطرنشان کرد: قسمت اعظم این مؤلفه بر عهده جامعه دانشگاهی و دانشجویی است.
وی در پایان  با تأکید بر اینکه هم اکنون توسعه نهالی نوپا است، یادآور شد:  برای تبدیل این نهال به تنه‌ای قدرتمند نیازمند سرمایه‌گذاری و توجه بیشتر و هم‌چنین قبول ذهنی، روانی و حکومتی است تا بتوان در سایه آن فارغ التحصیلان و صاحبان دانش را در جایگاه علمی خودشان به کار گرفت.
لازم به ذکر است؛ در ادامه این مراسم سرهنگ «علی حیدرپناهی» از رزمندگان انقلاب اسلامی به بیان پاره‌ای از مباحث مرتبط با نقش کردستان در انقلاب اسلامی ایران پرداخت. از دیگر برنامه‌های جنبی این مراسم می‌توان به اجرای نمایش زنده گروه «پیدا» شهرستان قروه، اجرای مراسم دف نوازی، غبارروبی و گلباران مزار شهدا، اقامه نماز جماعت، قرعه کشی و اهدا جوایز به دانشجویان به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و در نهایت تجلیل از رزمندگان دانشگاهی اشاره کرد.

منبع: روابط عمومی