عقد تفاهم‌نامه فی‌مابین دانشگاه تکنولوژی برلین و دانشگاه کردستان
یکشنبه، 2 مهر 1396
عقد تفاهم‌نامه فی‌مابین دانشگاه تکنولوژی برلین و دانشگاه کردستان
تفاهم‌نامه همکاری‌های تحقیقاتی و تبادل دانشجو و هیأت‌علمی مابین گروه کنترل دانشگاه تکنولوژی برلین (آلمان) و مرکز پژوهشی ریزشبکه و شبکه‌های هوشمند دانشگاه کردستان با حضور آقای پروفسور یورگ رایش رییس گروه کنترل دانشگاه تکنولوژی برلین و آقای پروفسور حسن بیورانی معاون پژوهشی و رییس مرکز پژوهشی ریزشبکه و شبکه‌های هوشمند دانشگاه کردستان، در دفتر ریاست گروه کنترل دانشگاه تکنولوژی برلین به امضاء رسید. بر اساس این تفاهم‌نامه:
  • هردو دانشگاه توافق نموده‌اند که در زمینه تبادل دانشجو، اعضای هیات علمی و محققین همکاری داشته باشند و سالانه از دو محقق مهمان بمدت حداکثر دو ماه حمایت مالی نمایند.
  • هردو دانشگاه در تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه های تحقیقاتی همدیگر همکاری خواهند داشت.
  • هردو دانشگاه توافق نموده‌اند در انجام پروژه های تحقیقاتی، اختراعات، و مقالات مشترک همکاری داشته باشند.
  • هردو دانشگاه در برگزاری کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها و سمینارهای مشترک توافق نموده‌اند.
این تفاهم‌نامه نتیجه مذاکرات انجام گرفته توسط آقای دکتر بیورانی در طول دوره تحقیقاتی تابستانی ایشان در دانشگاه تکنولوژی برلین می‌باشد که در روز چهارشنبه 29 شهریورماه 1396 به امضاء طرفین رسید.

منبع: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه