عقد تفاهم‌نامه فی‌مابین دانشکده انرژی دانشگاه آلبورگ دانمارک و دانشگاه کردستان
سه‌شنبه، 14 شهریور 1396
عقد تفاهم‌نامه فی‌مابین دانشکده انرژی دانشگاه آلبورگ دانمارک و دانشگاه کردستان
در روز سه‌شنبه 31 مردادماه 1396، تفاهم‌نامه همکاری‌های تحقیقاتی و تبادل دانشجو و هیأت‌علمی مابین دانشکده انرژی دانشگاه آلبورگ دانمارک و دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان با حضور آقای جان پدرسون، رییس دانشکده انرژی دانشگاه آلبورگ، آقای دکتر بیورانی، معاون پژوهشی دانشگاه کردستان، و آقای دکتر شفیعی معاون گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کردستان، در دفتر ریاست دانشکده انرژی دانشگاه آلبورگ به امضاء رسید. این تفاهم‌نامه در راستای توسعه ارتباطات علمی و تحقیقاتی دانشگاه کردستان با دانشگاه‌های معتبر اروپایی و بمنظور انجام پروژه‌های مشترک تحقیقاتی تهیه و تدوین گردید. بر اساس این تفاهم‌نامه:
  • دانشگاه آلبورگ تعهد نموده که سالانه از دو دانشجوی دکتری فعال در حوزه انرژی جهت فرصت مطالعاتی شش ماهه حمایت مالی نماید.
  • هر دو دانشگاه توافق نموده‌اند که دانشجویان دکتری معرفی شده برای تحصیل در مقطع دکتری از پرداخت شهریه تحصیلی معاف گردند.
  • هر دو دانشگاه توافق نموده‌اند که در زمینه تبادل اعضای هیات علمی و محققین همکاری داشته باشند و سالانه هزینه اقامت دو نفر از محققین مهمان را تامین نمایند.
  • هر دو دانشگاه توافق نموده‌اند در انجام پروژه های تحقیقاتی، اختراعات، و مقالات مشترک همکاری داشته باشند و بعنوان پارتنر در پروژه‌های تحقیقاتی اروپایی مشارکت داشته باشند.
  • هر دو دانشگاه در برگزاری کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها و سمینارهای مشترک توافق نموده‌اند.
انعقاد این تفاهم‌نامه نتیجه‌ی پیگیری‌ها و مذاکرات انجام گرفته به وسیله‌ی جناب آقای دکتر شفیعی با مسؤلین دانشکده مذکور در طول دوره تحقیقاتی کوتاه‌‌مدت تابستانی ایشان در دانشگاه آلبورگ دانمارک می‌باشد که با حضور آقای دکتر بیورانی در دانشگاه آلبورگ، توسط ایشان و ریاست دانشکده انرژی دانشگاه آلبورگ به امضاء رسید.

منبع: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه

از ابتدا 4920611