دانشگاه کردستان آماده پذیرش دانشجویان اقلیم کردستان است
دوشنبه، 13 شهریور 1396
دانشگاه کردستان آماده پذیرش دانشجویان اقلیم کردستان است

رئیس دانشگاه کردستان گفت: پذیرش دانشجویان دانشگاه های اقلیم کردستان بر اساس تفاهم نامه های همکاری امضا شده میان طرفین امکان پذیر است.

فردین اخلاقیان در نشست هم اندیشی اعضای هیئت علمی دانشگاه راپرین و هیئت رئیسه دانشگاه کردستان، با اشاره به اهمیت توسعه دیپلماسی علمی و دانشگاهی در توسعه جوامع، اظهار داشت: کردستان ایران و عراق به جهت برخورداری از فرهنگ های مشترک نیازمند گسترش ارتباطات خصوصا در حوزه علمی هستند.

وی افزود: باید از ظرفیت های دو طرف در جهت کمک به رشد کمی و کیفی دانش و علوم مختلف استفاده کرد.

اخلاقیان با بیان اینکه مهمترین وظیفه دانشگاه تببین مسیر توسعه و تولید دانش است، گفت: باید به سوی اجرای برنامه های کاربردی در راستای بهبود کیفیت زندگی پیش برویم.

رئیس دانشگاه کردستان از آمادگی دانشگاه کردستان برای پذیرایی از دانشجویان دانشگاه های اقلیم خبر داد و افزود: امکانات رفاهی و تسهیلات ویژه ای برای دانشجویان خارجی در نظر گرفته شده و این ظرفیت ها در جهت گسترش ارتباطات علمی به کارگیری می شوند.

وی در زمینه ارتباطات میان اساتید نیز، اظهار داشت: دانشگاه کردستان آمادگی دارد از پروژه های مشترک اساتید دانشگاه های ایران و اقلیم خصوصا در حوزه پژوهش حمایت نماید.

تاکید دانشگاه های اقلیم کردستان توسعه روابط علمی با ایران است/ تبادل دانشجو میان دانشگاه راپرین و دانشگاه کردستان

در ادامه این جلسه وریا محمد نماینده وزارت آموزش عالی اقلیم کردستان در این نشست با تاکید بر لزوم توسعه روابط دو جانبه دانشگاهی، افزود: ظرفیت های علمی ایران به خوبی می تواند پشتوانه ای برای اقلیم در رونق حوزه آموزشی باشد.

وی با بیان اینکه حوزه دانشگاهی باید پیش قدم توسعه روابط دو جانبه باشد، گفت: شرایط منطقه خاورمیانه بیش از پیش همگرایی نخبگان و روشنفکران را برای دستیابی به صلح نیازمند است.

معاون وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان اعلام آمادگی کرد ظرفیت های خود را برای برگزاری برنامه های مشترک در اختیار دانشگاه کردستان قرار دهند.

طرفین در این نشست بر اجرای بندهای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه راپرین و دانشگاه کردستان تاکید کردند.

برگزاری کنفرانس مشترک علمی، حضور دانشجویان اقلیم برای تحصیل در دانشگاه کردستان، تسهیل در استفاده از امکانات رفاهی و نیز تبادل استاد از دیگر مواردی بود که مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

منبع: روابط عمومی