مراسم گرامیداشت روز کارمند در دانشگاه کردستان برگزار شد
دوشنبه، 13 شهریور 1396
مراسم گرامیداشت روز کارمند در دانشگاه کردستان برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز کارمند با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه کردستان در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار شد.

در مراسم گرامیداشت روز کارمند، ریاست دانشگاه، معاونین و جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه حضور داشتند.

اجرای گروه های دف نوازی، موسیقی، نمایش و شعبده بازی از بخش های این مراسم بود.

سرمایه انسانی دانشگاه کردستان افزایش یافته است

رئیس دانشگاه کردستان گفت: در سال های گذشته نیروهای نخبه و توانایی جذب دانشگاه کردستان شده و منجر به افزایش سرمایه انسانی دانشگاه شده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، فردین اخلاقیان در همایش گرامیداشت روز کارمند در جمع کارمندان دانشگاه کردستان به تبیین نقش و جایگاه کارمندان در چالاکی و بهبود فعالیت های دولت پرداخت.

وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در یک سیستم در جهت تولید و یا ارائه خدمات، اظهار داشت: نیروی انسانی آموزش دیده و متخصص می تواند به مجموعه خود کمک شایانی نماید.

اخلاقیان دانشگاه را محل رشد و تولید دانش عنوان کرد و گفت: در کنار دانشجویان و اساتید، کارمندان نیز لازم است همواره آموزش دیده و رشد نمایند.

رئیس دانشگاه کردستان بر لزوم توسعه و به روز بودن کارمندان دانشگاه تاکید کرد و افزود: در برنامه های امسال آموزش به عنوان یکی از مهمترین مسائل برای کارمندان در نظر گرفته شده است.

وی خدمت گذاری به مردم را مهمترین رسالت کارمندان دانست و بیان کرد: توسعه جامعه بدون همراهی و همکاری تک تک اعضای آن امکان پذیر نیست و در این میان کارمندان از جایگاهی مهم برخوردارند.

در پایان برنامه به قید قرعه به تعدادی از حاضران هدایایی اهدا شد.

منبع: روابط عمومی

از ابتدا 4920547