رایزن فرهنگی ایران در کنسولگری سلیمانیه عراق: اقلیم کردستان فرصتی برای توسعه دیپلماسی علمی توسط دانشگاه کردستان است
چهارشنبه، 4 مرداد 1396
رایزن فرهنگی ایران در کنسولگری سلیمانیه عراق گفت: کردستان به دلیل قرابت فرهنگی و همجواری مرزی با اقلیم کردستان عراق می‌تواند از این منطقه به عنوان یک فرصت برای توسعه مراودات علمی و ارتقای رتبه دانشگاه بهره بگیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، مالک هاشمی امروز چهارشنبه(4 مرداد) در جلسه شورای روابط بین الملل دانشگاه کردستان و آیین افتتاح مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارس زبانان در دانشگاه کردستان، اظهار کرد: ارتباطات دانشگاه‌های ایران با اقلیم کردستان به ویژه در دو سال اخیر پیشرفت چشمگیر و قابل قبولی داشته است.
وی افزود: از جمله مهمترین اقداماتی که در پی گسترش دیپلماسی علمی انجام شده، آموزش زبان فارسی به غیر فارس زبانان است که دانشگاه کردستان به دلیل همجواری با عراق و با استفاده از این فرصت، می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.
رایزن فرهنگی ایران در کنسولگری سلیمانیه عراق عنوان کرد: کردستان به دلیل قرابت فرهنگی و همجواری مرزی با اقلیم کردستان عراق می‌تواند از این منطقه به عنوان یک فرصت برای توسعه مراودات علمی و ارتقای رتبه دانشگاه بهره بگیرد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون 19هیئت از ایران برای ارتباطات علمی به اقلیم کردستان آمده‌اند، گفت: در این میان دانشگاه کردستان جزء بهترین هیئت‌ها بود که برای جذب دانشجو با آسانترین و سریعترین شیوه و انعقاد تفاهم نامه در چارچوب قوانین تلاش می‌کردند.
هاشمی جذب دانشجوی خارجی برای کشور را بسیار با اهمیت دانست و بر تلاش برای جذب هر چه بیشتر دانشجویان خارجی تاکید کرد.
وی اعلام کرد: دانشگاه سلیمانیه عراق 28 هزار و 500 نفر دانشجو دارد که 27 هزار نفر از آنها در مقطع لیسانس و تنها هزار و 500 نفر در مقاطع فوق لیسانس و دکترا مشغول به تحصیل هستند که این وضعیت می‌تواند فرصت خوبی برای جذب دانشجویان عراقی در مقاطع بالای تحصیلی باشد.

منبع: روابط عمومی