تحصیل 25 هزار دانشجوی غیر ایرانی در کشور
چهارشنبه، 4 مرداد 1396
تحصیل 25 هزار دانشجوی غیر ایرانی در کشور

25 هزار دانشجوی غیرایرانی در کشور مشغول به تحصیل هستند

مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم گفت: در حال حاضر 25 هزار دانشجوی غیرایرانی در کشور مشغول به تحصیل هستند.

مدیرکل دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم امروز چهارشنبه(4 مرداد) در جلسه شورای روابط بین الملل دانشگاه کردستان و آیین افتتاح مرکز آموزش، اظهار کرد: هدف از سفر به کردستان افتتاح مرکز ٱموزش زبان فرسی به متقاضیان غیر فارسی زبان است که از سال گذشته دست اندر کاران این دانشگاه برای عملی کردن آن تلاش کردند.

عبدالحمید علیزاده افزود: در پی تلاش دانشگاه کردستان، مجوز افتتاح این مرکز صادر شده که فعلا به صورت آموزش متقاضیان غیر بورسیه آغاز می‌شود و پس از سپری شدن دو سال با هماهنگی‌های لازم امیدواریم شرایط آموزش زبان فارسی به کلیه متقاضیان در این مرکز فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 25 هزار دانشجوی غیر ایرانی در کشور داریم،عنوان کرد: افتتاح این مرکز در راستای تسهیل فرآیندهای لازم برای جذب دانشجویان خارجی است که از اهداف کلان نظام جمهوری اسلامی است چراکه در برنامه ششم توسعه بر آماده سازی زمینه جذب بیش از 75 هزار دانشجوی خارجی در پایان برنامه ششم تاکید شده است.

مدیرکل دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم گفت: لازمه رسیدن به این هدف سه فاکتور اصلی تدوین سیاست‌های لازم و اسناد بالادستی، زیرساخت‌ها و فرآیندهای عملیاتی است.

وی ادامه داد: در فاکتور اول خوشبختانه اسناد بالادستی در دولت و نظام جمهوری اسلامی تدوین و ابلاغ شده و وظایف تعریف شده و در این راستا وزارت علوم موظف است که در جذب دانشجوی خارجی تا رسیدن به هدف تعیین شده تلاش کند.

علیزاده تاکید کرد: در بخش زیرساخت‌ها باید کار مشترک صورت گیرد وزارت علوم و دانشگاه‌ها وظایفی در این زمینه بر عهده دارند که امیدواریم بتوانیم تعامل خوبی بین وزارت علوم و دانشگاه‌ها و سیاست های خوبی که در دولت برای رسیدن به این هدف برقرار کنیم و بتوانیم به هدف دست پیدا کنیم.

وی عنوان کرد: در بخش فرآیندها نیز طبیعتا آیین نامه‌ها و شیوه نامه‌هایی وجود دارد و ما می‌خواهیم موضوعات به دانشگاه‌ها سپرده شود و دانشگاه‌ها پیشقراول جذب دانشجوی خارجی باشند.

مدیرکل دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم خاطرنشان کرد: امیدواریم دانشگاه‌ها بتوانند در بخش اقتصاد آموزش عالی در کنار ترویج زبان فارسی و توسعه فرهنگ ایرانی اسلامی تلاش کنند  و روزی باشد که به مقوله علم ثروت ساز که تبدیل علم به ثروت است برسیم که که همه اینها زمینه تقویت کشور در زمینه دیپلماسی علمی را فراهم می‌کند و توسعه آموزش فراملی را رقم خواهد زد.

منبع: روابط عمومی