برگزاری جلسه هماهنگی جشنوارۀ بازی های بومی و محلی خواهران بسیجی شمال غرب کشور
سه‌شنبه، 27 تیر 1396
برگزاری جلسه هماهنگی جشنوارۀ بازی های بومی و محلی خواهران بسیجی شمال غرب کشور
صبح روز یکشنبه 25 تیرماه 1396، جلسه ای به منظور ایجاد هماهنگی در امور برگزاری جشنوارۀ بازی های بومی و محلی خواهران بسیجی شمال غرب کشور با حضور مدیران و نمایندگان ورزش استان در سالن کنفرانس ادارۀ تربیت بدنی دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه سردار حمزه فلاح جانشین محترم فرماندهی سپاه بیت المقدس از مساعدت های مسئولین محترم دانشگاه کردستان در ارائۀ امکانات جهت برگزاری هر چه باشکوه تر جشنواره تشکر کردند و دانشگاه کردستان را محیطی شایسته برای ارج نهادن به اهمیت بازی های بومی و حرکتی و شکل گیری فرهنگ حرکتی در نسل جوان معرفی نمودند.
لازم به ذکر است، این جشنواره از تاریخ 26 الی 28 تیرماه 1396 با مدیریت سپاه بیت المقدس در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد. از خواهران دانشگاهی دعوت می شود از رویدادهای آن دیدن فرمایند.

منبع: ادارۀ تربیت بدنی دانشگاه کردستان