رئیس دانشگاه کردستان: توسعه با پویایی نظام دانشگاهی رقم می خورد/ دیپلماسی علمی با دنیا بعد از برجام توسعه یافت
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1396
رئیس دانشگاه کردستان گفت: توسعه و پیشرفت کشور در تمامی عرصه ها نیازمند استفاده از ظرفیت های نظام دانشگاهی است.
فردین اخلاقیان پیش‌ از ظهر امروز در مراسم افتتاحیه نخستین همایش بین‌المللی برنامه‌ریزی اقتصادی، توسعه پایدار و توازن منطقه‌ای؛ رویکردها و کاربردها که با حضور اساتیدی از دانشگاه‌های کشور و کشورهای خارجی در دانشگاه کردستان به مدت دو روز در حال برگزاری است، اظهار داشت: امروزه توسعه نیازمند افرادی با فکر پیشرفته است و نقش جامعه دانشگاهی در این خصوص تعیین کننده است.
وی افزود: در دوران معاصر برای رسیدن به توسعه باید از ظرفیت های دانشگاه ها بهترین استفاده ممکن انجام گیرد تا بتوان به پیشرفتی پایدار و مطمئن دست یافت.
اخلاقیان گفت: تعامل دانشگاه ها با دستگاه های اجرایی هنوز به سطح مطلوبی نرسیده و لازم است مدیران اجرایی از این ظرفیت استفاده کنند.
رئیس دانشگاه کردستان اظهار داشت: روابط علمی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای مختلف دنیا بعد از برجام هر روز در حال توسعه است و این ظرفیت به دانشجویان و اساتید کشور کمک شایانی می کند.
وی از همکاری دانشگاه کردستان با دانشگاه های اقلیم کردستان عراق خبر داد و گفت: همایش های بین المللی در حوزه اقتصادی با همکاری دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه در آینده به میزبانی طرف عراقی برگزار می گردد.

منبع: روابط عمومی

امروز 1908