رئیس دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه: توسعه روابط دانشگاهی با ایران مورد تاکید اقلیم کردستان عراق است
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1396
رئیس دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه در سنندج گفت: توسعه دیپلماسی علمی با جمهوری اسلامی ایران در جهت بهره گیری از ظرفیت های دو طرف مورد تاکید حکومت اقلیم کردستان عراق است.
آلان فریدون علی رئیس دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه اقلیم کردستان عراق در مراسم افتتاحیه اولین همایش بین المللی برنامه ریزی اقتصادی و توسعه پایدار و متوازن منطقه ای، رویکردها و راهکارها که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار مردم کردستان عراق در تمامی سختی ها بوده و امروزه نیز در سطوح مختلف شاهد همکاری های دو جانبه هستیم.
وی افزود: امروزه اقتصاد در توسعه کشورها نقش تعیین کننده ای دارد و لازم است برای دستیابی به توسعه پایدار زیرساخت های اقتصادی توسعه یابد.
 آلان فریدون علی گفت: توسعه دیپلماسی علمی با جمهوری اسلامی ایران در جهت بهره گیری از ظرفیت های دو طرف مورد تاکید حکومت اقلیم کردستان عراق است.
رئیس دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه در سنندج اظهار داشت: دومین همایش بین المللی برنامه ریزی اقتصادی و توسعه پایدار و متوازن منطقه ای سال 2018 در سلیمانیه برگزار می شود.

منبع: روابط عمومی

سال جاری 1949763