استاندار کردستان: نقش مناطق مرزی در توسعه ملی باید تعیین شود
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1396
استاندار کردستان گفت: نقش مناطق مرزی کشور و مناطق کم برخوردار در توسعه ملی باید تبیین و در برنامه های توسعه ای تعیین شود.
عبدالمحمد زاهدی استاندار کردستان در مراسم افتتاحیه اولین همایش بین المللی برنامه ریزی اقتصادی و توسعه پایدار و متوازن منطقه ای، رویکردها و راهکارها که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، با بیان اینکه توسعه ملی بدون توجه به توسعه منطقه‌ای رقم نمی خورد، افزود: رونق اقتصادی مناطق کم برخوردار کشور با برنامه ریزی مدون و توجه به ظرفیت های هر استان شکل می گیرد.
وی اظهار داشت: تفاوت های اساسی در توسعه یافتگی و توسعه نیافتگی می تواند عاملی برای ایجاد مشکلات سیاسی و اجتماعی گردد و از این رو لازم است این مهم برای دست یابی به امنیت پایدار دنبال شود.
زاهدی گفت: نقش مناطق مرزی و کم برخوردار کشور باید در توسعه ملی مشخص شود و برنامه های توسعه ای را در این خصوص پیش برد.
نماینده عالی دولت ظرفیت های کردستان را برای توسعه استان در حوزه های مختلف برشمرد و با اشاره به لزوم تعامل با جامعه دانشگاهی در این خصوص بر نقش فعالیت آکادمیک در این عرصه تاکید کرد.
استاندار کردستان توسعه روابط دانشگاهی با کشورهای مختلف در جهت استفاده از دانش و امکانات به روز دنیا را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: دیپلماسی علمی در دولت تدبیر و امید با رشد قابل توجهی مواجه شد و زمینه توسعه علمی کشور را به وجود آورد.

منبع: روابط عمومی