آغاز به کار همایش بین المللی برنامه ریزی اقتصادی و توسعه پایدار منطقه ای در دانشگاه کردستان
چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1396
کنفرانس بین المللی برنامه ریزی اقتصادی و توسعه پایدار و متوازن منطقه ای، رویکردها و راهکارها با حضور مسئولان ملی و استانی و اساتید دانشگاه های ایران، عراق، استرالیا و لهستان  در دانشگاه کردستان آغاز شد.
کنفرانس بین المللی برنامه ریزی اقتصادی و توسعه پایدار و متوازن منطقه ای روز چهارشنبه 13 اردیبهشت در تالار مولوی دانشگاه کردستان آغاز به کار کرد.
در این همایش اساتیدی از کشورهای ایران، آلمان، کانادا، مالزی و اقلیم کردستان عراق در دو روز به بررسی مولفه های توسعه پایدار، اشتغال و بهره‌وری، سرمایه‌گذاری و بهبود کسب و کار و اقتصاد فرهنگ و هنر با توجه به رویکردهای اصلی کردستان خواهند پرداخت.
از جمله محورهای فرعی این همایش شامل ضرورت و دلالت های برنامه ریزی های اقتصادی در توسعه پایدار و متوازن منطقه ای، مدل های رشد اقتصادی، برنامه ریزی منطقه ای و توسعه پایدار، مدل های اقتصاد سنجی، اقتصاد فضایی و توسعه پایدار متوازن وساختار دولت، بوجه ریزی ونظام مدیریتی در برنامه ریزی منطقه ای است.

منبع: روابط عمومی

امروز 1967