گام بلند دانشگاه کردستان برای تقویت ارتباطات علمی با دانشگاه های تراز اول دنیا
سه‌شنبه، 17 اسفند 1395
مدیر روابط بین الملل دانشگاه کردستان از پروژه های دانشگاه برای تقویت ارتباطات علمی با دانشگاه های اتریش، اسپانیا و اسکاتلند با عنوان طرح پروژه بین المللی سازی آموزش عالی در ایران خبر داد.

عبدالله حسن زاده در همایش اهمیت بین المللی سازی آموزش عالی در ایران که با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه کردستان در محل سالن اجلاس دانشکده علوم پایه برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه کردستان هم اکنون مسئول کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های بین المللی با اقلیم کردستان عراق است.
وی افزود: مدیریت روابط بین الملل دانشگاه کردستان با ابلاغیه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در جهت گسترش ارتباطات و مراودات علمی و فرهنگی با دانشگاه های مهم و تراز اول دنیا در تلاش برای تقویت این موضوع است.
حسن زاده با اشاره به اینکه تهیه و تنظیم پیش نویس قراردادها و موافقت نامه بخشی از وظایف مدیریت روابط بین الملل است، گفت: تهیه و پیشنهاد طرح ها و پروژه های بین المللی دانشگاه و اقدام لازم در جهت اجرایی کردن آن و هماهنگی برای انجام بازدیدهای علمی از دیگر وظایف ماست.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه کردستان افزود: هم اکنون 42 دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه کردستان مشغول تحصیل اند و از امکانات دانشگاه بهره می گیرند.
وی اظهار داشت: تاکنون امضای تفاهم نامه با 7 دانشگاه عراقی، 5 دانشگاه ایرانی و 2 دانشگاه ژاپنی در دستور کار بوده است.
حسن زاده گفت: اجرای فعالیت های پژوهشی، تبادل مطالب آموزشی، تشکیل دوره های مشترک و تبادل دانشجو از محورهای این تفاهم نامه ها بوده است.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه کردستان بیان کرد: پروژه بین المللی سازی نظام آموزش عالی در ایران با حضور 9 دانشگاه ایران و اروپا، از جمله دانشگاه های اسپانیا، اتریش و اسکاتلند با قدرت اجرایی می شود.
وی از اساتید و پژوهشگران دانشگاه کردستان خواست، محور برنامه های خود را بر توسعه روابط فی مابین دانشگاهی در کشور و منطقه پایه گذاری کنند و اهمیت این موضوع را درک کنند.

منبع: روابط عمومی