هدیه ویژه وزیر علوم به دانشجویان روشندل دانشگاه کردستان
سه‌شنبه، 17 اسفند 1395
هدیه ویژه وزیر علوم به دانشجویان روشندل دانشگاه کردستان
رئیس دانشگاه کردستان از مساعدت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای تامین وسایل کمک آموزشی دانشجویان روشندل این دانشگاه خبر داد.
فردین اخلاقیان در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به بازدید وزیر علوم در ماه های گذشته از دانشگاه کردستان، اظهار داشت: سفر مقام عالی وزارت به دانشگاه سبب توجهات مناسبی در جهت توسعه و پیشرفت دانشگاه کردستان شد.
وی افزود: در جریان این سفر کلنگ زنی خوابگاه دانشجویی پسرانه با زیربنای 3500 متر مربع توسط وزیر علوم انجام و ساخت پروژه آغاز شد.
رئیس دانشگاه کردستان گفت: در سفر وزیر به دانشگاه کردستان، رئیس صندوق رفاه دانشجویان در نشست صمیمی با دانشجویان روشندل قول تخصیص مبلغ 700 میلیون ریال برای تامین وسایل کمک آموزشی به این دانشجویان را از طرف وزیر علوم دادند.
اخلاقیان اظهار داشت: این وعده در زمان کوتاهی محقق و هدیه ویژه دکتر فرهادی به دانشجویان روشندل دانشگاه تقدیم شده است.

منبع: روابط عمومی

دیروز 20353