دوشنبه، 4 بهمن 1395
دومین دوسالانه همایش بین المللی خواندن
مهارت خواندن برای ارتباط انسان با دنیای دانش و میراث نوشتاری بشر ضرورتی انکار ناپذیر است. در دنیای کنونی هیچ انسانی از این مهارت بی‏‌نیاز نیست. بخش زیادی از موفقیت انسان عصر کنونی به توانایی خواندن و درک متون مختلف بستگی دارد. از سوی دیگر، این مهارت در طول حیات انسان از عوامل گوناگونی تأثیر می‌‏پذیرد. نیز افزایش میزان خواندن در افراد جامعه به رشد و توسعه پایدار جامعه کمک خواهد نمود. براین اساس، بررسی علمی و یافتن راه‏‌های کاربردی ایجاد، توسعه و نهادینه کردن رفتار خواندن باید به صورت بین رشته‌‏ای مورد توجه قرار گیرد و پژوهشگران از حوزه‏‌های علم اطلاعات و دانش‏‌شناسی، روانشناسی و عصب شناسی خواندن، جامعه شناسی خواندن، علوم تربیتی، زبانشناسی، و سایر رشته‏‌های مرتبط با امر خواندن می‏‌توانند نتایج پژوهش و ایده‌‏های خود را در همایش خواندن ارائه نمایند. بدینوسیله از تمامی پژوهشگران و عملگرایان، استادان دانشگاه، دانشجویان تحصیلات تکمیلی دعوت می‏شود، مقالات و گزارش‏‌های اصیل پژوهشی خود را در دومین دوسالانه همایش بین المللی خواندن که در 11 و 12 اردیبهشت ماه 1396 در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد، ارائه نمایند. شعار اصلی دومین دوسالانه همایش خواندن "تجارب زیسته، مدل‌های نظری، الگوهای عملی" است.

منبع: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه