کنفرانس بین المللی برنامه ریزی اقتصادی و توسعه پایدار منطقه ای
دوشنبه، 17 آبان 1395
مدیرگروه علوم اقتصادی دانشگاه کردستان از برگزاری کنفرانس بین المللی برنامه ریزی اقتصادی و توسعه پایدار و متوازن منطقه ای، رویکردها و راهکارها در دانشگاه کردستان خبر داد.
خالد احمدزاده در گفتگو با خبرنگاران رسانه‌های کردستان گفت: بررسی موضوعات اقتصادی در استان با توجه به اهمیت توسعه اشتغال‌زایی از اولویت‌های همایش‌ها و نشست‌های اجرا شده در ماه های اخیر بوده است.
وی افزود: نشست‌های بررسی موانع تولید در استان کردستان، بررسی محورهای اولویت‌دار استان در برنامه ششم توسعه، بررسی بودجه متوازن، جایگاه معادن و توسعه گردشگری از موضوعات مصوب شورای گروه علوم اقتصادی دانشگاه کردستان بوده است.
احمد زاده با اشاره به لزوم بررسی و شناخت مولفه‌های موثر بر اقتصاد استان، از برگزاری کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی اقتصادی و توسعه پایدار و متوازن منطقه‌ای، رویکردها و راهکارها در اردیبهشت سال آینده در دانشگاه کردستان خبر داد.
وی گفت: اساتیدی از کشورهای ایران، آلمان، کانادا، مالزی و اقلیم کردستان عراق در دو روز به بررسی مولفه های توسعه پایدار، اشتغال و بهره‌وری، سرمایه‌گذاری و بهبود کسب و کار و اقتصاد فرهنگ و هنر با توجه به رویکردهای اصلی کردستان خواهند پرداخت.

منبع: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه

سال جاری 1925213