تمدید مهلت ثبت نام با تخفیف در همایش بین المللی سکونتگاه های فقیرنشین شهری
سه‌شنبه، 17 فروردین 1395
تمدید مهلت ثبت نام با تخفیف در همایش بین المللی سکونتگاه های فقیرنشین شهری

مهلت ثبت نام با تخفیف برای شرکت در همایش سکونت گاههای فقیر نشین شهری که در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد تا 20 فروردین ماه 1395 تمدید شد.

در همایش علاوه بر پنل های تخصصی در روز اول دکتر گراهام تیپل از دانشگاه نیوکاسل ، آلن گیلبرت از دانشگاه لندن و پیتر کیلت از دانشگاه نیوکاستل سخنرانی خواهند کرد.

روز دوم همایش با سخنرانی دکتر مهیار عارفی و برگزاری پنل های تخصصی هبیتات و تجارب شهرداری ها به پایان خواهد رسید.

در نهایت در سایت همایش برای سفر به پالنگان در تاریخ 17 اردیبهشت از جاذبه های دیدنی استان کردستان ثبت نام به عمل خواهد آمد.

لطفا به نکات زیر توجه نمایید:

شرکت کنندگان همایش لطفا تصویر خود را جهت صدور کارت شناسایی در صفحه شخصی خود در سایت همایش ثبت نمایند.

ثبت نام غیرحضوری در سایت آغاز گردید است . لطفا پس از ثبت نام ، به صفحه شخصی خود و بخش خدمات مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است که کارگاه آموزشی با عنوان”تجارب خوب بهسازی مشارکتی سکونتگاه های فقیرنشین شهری”با همکاری اسکان بشر سازمان ملل متحد (UN- Habitat) برگزار خواهد شد و تسهیل گر و گرداننده کارگاه ، خانم دکتر کرستن سومر مسئول واحد ارتقا سکونتگاه های فقیرنشین هبیتات می باشد و ظرفیت ثبت نام 50 نفربوده وهزینه شرکت در کارگاه 300,000 ریال (سی هزار تومان) است.ضمنا گواهی شرکت در کارگاه که به امضای نماینده UN-Habitat و دبیرعلمی همایش می رسد به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.جهت ثبت نام از صفحه شخصی خود و بخش خدمات اقدام نموده و از قسمت پرداخت آنلاین هزینه را پرداخت نمایید.