گرامیداشت روز معمار در دانشگاه کردستان
سه‌شنبه، 7 اردیبهشت 1395
گرامیداشت روز معمار در دانشگاه کردستان
به مناسبت سوم اردیبهشت، روز بزرگداشت شیخ بهایی و روز معمار به همت انجمن علمی معماری دانشگاه کردستان همایش روز معمار ، شنبه 4 اردیبهشت 1395 در آمفی تئاتر دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان برگزار گردید.

در ابتدا

آیاتی چند از کلام الله مجید قرائت شد و سپس گروه تئاتر دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان با اجرای زیبای خود مشکلات دانشجویان و دانشکده را بیان و دانشجویان از اجرای این تئاتر بسیار استقبال کرده و مورد تشویق قرار گرفتند.
در ادامه مجریان برنامه خانم ها کژال رشیدپور و مهسا کمالی صابر ضمن خیر مقدم به دانشجویان و اساتید و مهمانان از گروه تئاتر دانشکده بخاطر اجرای زیبایشان تشکر نمودند و از دکتر ایراندوست، رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان جهت ایراد سخنرانی دعوت به عمل آوردند.
دکتر ایراندوست در ابتدا به اجرای تئاتر دانشکده و نقد فضا به وسیله تئاتر اشاره کرد و از دانشجویان خواستند که در کنار انتقاد، راهکار مناسب را نیز ارائه نمایند.
رئیس دانشکده هنر و معماری در ادامه گفت: معماری تأثیر فراوانی بر کیفیت زندگی دارد، از راه رفتن گرفته تا کل زندگی و بخش مهمی از زندگی مردم را تشکیل میدهد.
کیومرث ایراندوست سپس گفت: گروه معماری دانشگاه کردستان با توجه به شاخص هایی همجون پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد و تحصیلات تکمیلی و… یکی از بهترین و موفق ترین رشته های دانشگاه کردستان می باشد که باید این موفقیت را به همه اساتید و دانشجویان معماری تبریک گفت.
ایراندوست در پایان از دانشجویان خواست که ضمن توجه به قشر متوسط به بالای جامعه، به اقشار ضعیف نیز توجه ویژه ای شود و این قشر مورد فراموشی قرار نگیرند.
در ادامه دکتر مهراد یوسف زمانی تئاتر را هنر نقد جامعه دانست و از گروه تئاتر تشکر کردند.
معاونت آموزشی دانشکده ،معماری را دنیای به قدمت انسان ها دانست و به اهمیت آن اشاره نمودند. ی
وسف زمانی نیز به کسب موفقیت رشته معماری از میان رشته های دانشگاه کردستان اشاره و این موفقیت را تبریک گفت و عامل این موفقیت را تلاش دانشجویان و اساتید بیان نمود.
ایشان در پایان ساختمان ها را پوست سوم انسان دانست و خواستار توجه به شأن و منزلت آن شد.
در ادامه دکتر بختیار بهرامی، مدیرگروه معماری دانشگاه کردستان دکتر مهرداد یوسف زمانی را از اولین اساتید رشته معماری دانشگاه کردستان دانسته که از سال 1377 تاکنون در این رشته مشغول به تحصیل می باشند و از زحمات ایشان تشکر نمودند.
ایشان در سپس به موفقیت رشته معماری در دانشگاه کردستان و داشتن اساتید با گرایش و روش های فکری متفاوت و بازگشت اساتید در حال تحصیل در مقطع دکتری به این رشته اشاره و آینده خوب و امیدوارکننده ای برای برای رشته معماری دانشگاه کردستان پیش بینی نمود.
بهرامی در ادامه رشته معماری دانشگاه کردستان از لحظا علمی، امکانات و… درمقایسه با سایر دانشگاه های استان برتر دانست و از دانشجویان خواست که جهت پیشرفت این رشته راهکارهای خود را ارائه نمایند. وی سپس به طراحی خوب ساختمان دانشکده توسط دکتر مولانایی و دکتر لاهورپور و اجرای بد آن اشاره نمودند.
دکتر بهرامی در پایان از همه اساتید و کسانی که برای معماری احترام قائل می باشند تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه کلیپی کوتاه از روند کارهای معمار مشهور، زاها حدید که مدتی پیش فوت کرد پخش شد و سپس گروه موسیقی دیلان از کامیاران با اجرای زیبای خود برنامه را جذاب تر نموده و مورد تشویق قرار گرفتند. اعضای گروه موسیقی دیلان متشکل از فریاد قادری( ملودی نواز) ، آرین پورسنگری( تنبک و دهل) و فرزین حیدری( خواننده) بود.

سپس حضار جهت پذیرایی و مشاهده تصاویر مسابقه ردپای معماری و نمونه کارهای اساتید سالن آمفی تئاتر را ترک نموده و پس از استراحت و گرفتن عکس دسته جمعی، به سالن برگشتند.
قسمت جذاب و مهیج برنامه مسابقه جنگا بود که در مرحله اول از میان دانشجویان بهنام محمدی و زهره حسینی، و از میان اساتید دکتر بهرامی و مهندس رباطی پیروز شدند و در مرحله بعد که بین دانشجویان و اساتید برگزار گردید، گروه دانشجویان توانستد برنده مسابقه شوند.
سپس تصاویر برتر مسابقه ردپای معماری انتخاب شد و به رسم یادبود به برندگان جوایزی اهداء شد که متاسفانه هیجکدام از برندگان در مراسم حضور نداشتند.
در ادامه تصاویر خاطره انگیز دانشجویان دانشکده از کلاس ها، مراسمات و… به نمایش گذاشته شد.
در بخش آخر برنامه باتوجه به آراء دانشجویان، دکتر علیرضا فارسی به عنوان استاد محبوب انتخاب شد و ابتدا مجریان برنامه و سپس دانشجویان سوالات خود را از ایشان پرسیده و در پایان دکتر فارسی عکسی سلفی از حضار به رسم یادبود گرفته و برنامه به پایان رسید.

از ابتدا 4920509