انتصاب معاون پژوهشی دانشگاه
چهارشنبه، 14 مهر 1395
انتصاب معاون پژوهشی دانشگاه
دکتر فردین اخلاقیان، رئیس دانشگاه در حکمی آقای دکتر حسن بیورانی را به سمت معاون پژوهشی دانشگاه منصوب و از زحمات آقای دکتر عبدالله سلیمی قدردانی نمود. متن انتصاب دکتر بیورانی و تقدیر از دکتر سلیمی به شرح زیر می‌باشد.

برادر ارجمند و گرانقدر جناب آقای دکتر حسن بیورانی
سلام‌علیکم

نظر به مقام علمی، توانمندی، دلسوزی و تجارب ارزنده جنابعالی در حوزه پژوهش، بدین‌وسیله با حفظ سمت آموزشی به مدت دو سال به عنوان معاون پژوهشی دانشگاه منصوب می‌گردید.
 امید است با توکل به خداوند متعال و با همکاری کلیه همکاران ارجمند و فرهیخته هیأت‌علمی و به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های موجود نرم‌افزاری و سخت‌افزاری زمینه لازم را در جهت ارتقاء کمی و کیفی پژوهش و به خصوص با تأکید بر پژوهش‌های کاربردی در راستای استفاده از مزیت‌های منطقه‌ای با هدف کارآفرینی، اشتغال‌زایی و اهتمام به حرکت‌های فناورانه با ایجاد و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تبدیل ایده به پدیده فراهم آورید.
 در این راستا تعامل و ارتباط با بدنه اجرایی استان و تلاش در جهت جوابگویی به چالش‌های پیش روی توسعه استان و با تعریف مأموریت دانشگاه در ایفای نقش کلیدی آن در توسعه استان الزامی و امید است به مدد توانمندی و درایت جنابعالی و به‌کارگیری خرد جمعی مجموعه دانشگاهیان و ظرفیت-های موجود در حوزه معاونت پژوهشی شاهد تحقق این اهداف باشیم.
 توفیق، عزت و سربلندی جنابعالی را در خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران از حی منان خواهانم./آ

فردین اخلاقیان طاب

برادر ارجمند و گرامی استاد گرانمایه و عالی‌قدر جناب آقای دکتر عبدالله سلیمی
سلام‌علیکم

احتراماً، نظر به اصرار و ابراز تمایل چندباره جنابعالی در رابطه با پایان دوره مدیریت در حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه که مکرراً ابلاغ فرموده‌اید، بدین‌وسیله از زحمات و تلاش‌های مستمر و بی‌بدیلتان در سال‌های عهده-داری مسئولیت خطیر معاونت پژوهشی که اسباب ارتقاء کمی و کیفی پژوهش در دانشگاه بوده است، صمیمانه قدردانی و سپاسگزاری می‌نمایم.
 یقیناً شکل‌گیری و ساختارمندی نظام پژوهش و تحقیق در دانشگاه کردستان مرهون تلاش و زحمات چندین ساله جنابعالی است. به‌کارگیری فراست و هوش سرشارتان آمیخته با دانش و خرد و پیراسته با اخلاق و تواضع از جنابعالی دانشمندی فرهیخته، محققی برجسته، شخصیتی وزین و مدیری دلسوز ساخته که جامعه علمی کشور بدان مباهات
می‌ورزد و ما نیز مفتخریم که از تلاش‌های مجدانه چنین شخصیت ارزنده‌ای در توسعه دانشگاه خود بهره‌مند بوده‌ایم.
 باورمان بر این است با توجه به دلسوزی و دغدغه همیشگی جنابعالی به توسعه همه‌جانبه دانشگاه و نیز نظر به شناخت و تجربه گرانقدر شما در امورات مختلف دانشگاه، بهره‌مندی از نظرات ارزشمند و کارشناسانه‌ی جنابعالی بیش‌ازپیش ضروری می‌نماید و انتظار دارد در این راستا به عنوان مشاوری امین و نماینده‌ای شایسته در زمینه‌های پژوهشی، آموزشی و امور بین‌الملل دانشگاه را یاری فرمائید.
 از خداوند متعال توفیق روزافزون، سرافرازی و سلامت را برای حضرت‌عالی آرزومندم./آ
فردین اخلاقیان طاب