انتصاب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه
دوشنبه، 5 مهر 1395
برادر ارجمند و گرامی جناب آقای دکتر روشن خوشنوازی
سلام علیکم

نظر به تجارب ارزنده و مدیریتی، تعهد، تقوی و اهتمام در امور فرهنگی و معرفتی و با عنایت به آیین نامه مدیریت جامع دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی به موجب این حکم و با حفظ سمت آموزشی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منصوب می گردید.
استحضار دارید حوزه فرهنگ گستره¬ی وسیعی از تجلیات متنوع اجتماعی را در بر می¬گیرد از طرفی مجموعه دانشجویان عزیز در گذار سن نوجوانی و جوانی بسیاری از متمنیات و آمال و آرزوهای خود را در پروسه برنامه های علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی شکل می بخشند. قطعاٌ مدیریت این تنوع و تکثر همراه با شور جوانی دانشجویان مدیریتی صابر، خلاق، عملگرا، عادل و آگاه بر امر فرهنگ را می طلبد که خوشبختانه دروجود جنابعالی شکل و قوام یافته است.
امید است با کمک خداوند متعال و همکاری و همدلی سایر همکاران هیأت علمی، مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویان در مسیر پیشبرد اهداف فرهنگی دانشگاه و انجام مسئولیت های محوله موفق و مؤید باشید.
توفیق جنابعالی را در راه خدمتگزاری به نظام جمهوری اسلامی از حی لایزال خواهانم.

فردین اخلاقیان طاب

منبع: روابط عمومی