استقرار نظام پیشنهادات
شنبه، 26 تیر 1395
استقرار نظام پیشنهادات
دانشگاه کردستان با اعتقاد به‌ضرورت بهره‌گیری نظام‌مند از توانایی‌های فکری و خلاقیت سرمایه انسانی در اداره دانشگاه، اقدام به استقرار نظام پیشنهادها نموده تا از این طریق بتواند کارکنان دانشگاه را در جهت فعالیت‌های بهبود جویی و پویاسازی محیط کار هدایت نموده و موجبات رشد فکری و شکوفایی استعدادها را فراهم آورد. لذا همکاران محترم  می‌توانند پس از تکمیل فرم پیشنهاد (نمونه فرم در پورتال دانشگاه قرار داده‌شده است.) نسبت به ارسال پیشنهاد خود به دبیرخانه نظام پیشنهادات از طریق پست الکترونیکی Suggestion@uok.ac.ir اقدام نموده و پیگیر نتیجه بررسی آن باشند. (دامنه پیشنهاد گیری، تمامی ذی‌نفعان اعم از اعضای هیأت علمی، کارمندان، دانشجویان و خانواده‌های آنان را دربر می‌گیرد.)
درصورتی‌که پیشنهاد شما پذیرفته شود و برای اجرا مناسب باشد به آن پاداشی مناسب تعلق می‌گیرد.

منبع: معاونت اداری و مالی